HISTORIEN OG HODENE BAK

Bryggekanten Brasserie & Bache Bar AS

Fire B-gjengen

Bryggekanten Brasserie & Bache Bar AS ble åpnet av Arne Roksvåg, Stein Egil B. Rovde og Harald Storvik den 26.06.2006.

Restauranthuset har i dag over 30 ansatte fordelt på rundt 24 årsverk. For oss på Bryggekanten har det alltid vært viktig å bidra til en god opplæring av fremtidens kokker og servitører, vi er stolte av i dag å ha 6 lærlinger i kokk og servitørfagene.

Konseptet

Målet med Bryggekanten var å tilby byens befolkning og besøkende et samlingspunkt hvor de kunne nyte lokal kvalitetsmat i trivelige omgivelser. 

Etter noen gode år bestemte vi oss for å utvide konseptet med en egen restaurantavdeling. Restauranten åpnet dørene 07.10.2014. I april 2016 hadde vi en nyåpning på brasseriet, der vi skulle satse mer på uteliv og bar. Siden den gang har vi leid inn artister og DJ's som skal stå for underholdning i helgene.

Hvor

Brasseriet og restauranten ligger vegg i vegg helt nede ved havna i Kristiansund sentrum, med enestående utsikt til byens fire øyer.

Bestill bord