HISTORIEN OG HODENE BAK

Bryggekanten Brasserie & Bache Bar AS

Fire B-gjengen

Bryggekanten Brasserie & Bache Bar AS åpnet den 26.06.2006 og har fra starten vært et alsidig konspet med god mat og drikke, samt rikholdig bar med Dj's på helg.  Etter noen gode år, ble konseptet utvidet med en ren restaurant i 2014. Dette er plassen for den som ønsker en mer spisset matopplevelse.

Etter en brann i 2019 gjenåpnet Brasseriet i nyoppbygde lokaler i Juli 2020.

Restauranthuset drives i dag av Stein Egil Brakstad Rovde og Stian Lillehaug. Kjøkkenet styres av kjøkkensjef Andreas Omsund Berg og servitørene av restaurantsjef Arne Kristian Birkelund Bævre. Vi er i dag over 30 ansatte fordelt på rundt 26 årsverk. For oss på Bryggekanten har det alltid vært viktig å bidra til en god opplæring av fremtidens kokker og servitører, vi er stolte av å alltid ha dyktige lærlinger i kokk og servitørfagene.

Konseptet

 

Målet med Bryggekanten har alltid vært å tilby byens befolkning og besøkende et samlingspunkt hvor de kan nyte lokal kvalitetsmat i trivelige omgivelser. 

Etter noen gode år bestemte vi oss for å utvide konseptet med en egen restaurantavdeling. Restauranten åpnet dørene 07.10.2014.

I april 2016 hadde vi en nyåpning på brasseriet, der vi skulle satse mer på uteliv og bar. Siden den gang har vi leid inn artister og DJ's som skal stå for underholdning i helgene.

Hvor

Brasseriet og restauranten ligger vegg i vegg helt nede ved havna i Kristiansund sentrum, med enestående utsikt til byens fire øyer.

Bestill bord